Vraag nu je demo website aan...

Ben je een startende ondernemer of heb je misschien al een website maar ben je hier niet tevreden over. De kans is groot dat je niet veel tijd hebt om aan je website te besteden, je wilt tenslotte ondernemen.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres, Sander van Huurjewebsite.nl.

Gratis en Vrijblijvend een Demo Website

Ik realiseer een demo website, een website speciaal voor jouw bedrijf en dat geheel gratis en vrijblijvend zodat je zelf kunt “proeven” van mijn werk.

Als je vervolgens tevreden bent over de demo website, dan gaan we administratieve zaken in orde maken. We stellen een overeenkomst op voor de duur van één jaar en vervolgens ga ik deze demo website verder uitbouwen naar een “definitieve” website. Compleet met je eigen logo en in je eigen huisstijl kleuren, je website moet natuurlijk wel aansluiten bij je bedrijf.

Ik claim de gewenste domeinnaam (www.voorbeeld.nl) of verhuis hem van je huidige provider naar de systemen van Van Son Webdesign en Hosting.

Vervolgens is het een kwestie van de laatste puntjes op spreekwoordelijke i zetten, als de website klaar is ontvang je een uitnodiging voor een laatste check.

Alles naar wens, dan gaan we LIVE en meld ik de website aan bij Google.