Huur Website

Ben jij een startende ondernemer of heb je een website waar je niet tevreden over bent?

Dan kan ik je helpen, mijn naam is Sander. Met mijn concept Huur je Website, realiseer ik een nieuwe professionele huur website voor jouw bedrijf op basis van een eigen “template” compleet met het CMS WordPress, een domein, hostingpakket, mailbox en SSL certificaat.

In vier stappen gaan we samen werken van een demo website naar een definitieve website om jouw (potentiële) klanten te kunnen ontvangen. Ik ga de domeinnaam claimen of verhuizen, richt het hostingpakket met SSL beveiligingscertificaat in en creër een mailbox.

Vervolgens pas ik de laatste zaken aan in de demo website, zodat deze omgezet kan worden naar de definitieve huur website. Hierbij kun je denken aan het aanpassen van kleuren, het toevoegen van je logo en je zakelijke gegevens vermelden.

Als dit gedaan is ontvang ik graag de teksten en afbeeldingen die je wilt plaatsen op je website. Op het moment dat dit is gebeurd en jij nog een laatste controle hebt uitgevoerd ga ik de website LIVE zetten.

Vervolgens nodig ik natuurlijk Google uit om je website te bezoeken, binnen enkele dagen tot weken ga je dan verschijnen in de zoekresultaten.

Optionele toevoegingen

Social Media Feed

€ 5 per maand

Ben je met je bedrijf actief op Facebook, Instagram of Twitter?

Zou het dan niet handig zijn om je berichten, foto’s en video’s direct op je website te tonen? Dat kan! Met onze social media feed module.

Je kunt de social-feed helemaal naar eigen wens aanpassen!

Kom je er niet uit, dan regel ik het voor je in.

SEO Module

€ 5 per maand

Wil je met jouw bedrijf beter scoren in de zoekresultaten van Google?

Dan bieden wij een SEO Module (plugin) aan voor jouw website.

Hiermee kun je zelf de teksten en afbeeldingen van je website aanpassen en daarbij zie je realtime je SEO score per pagina of artikel.

Elke wijziging van je website wordt automatisch verwerkt in je sitemap. Een sitemap is een soort inhoudsopgave van je website voor zoekmachines.

Elke pagina of artikel op je website is een soort “toegangsdeur” naar je website. Door landingpagina’s te maken zorg je voor toegangsdeuren naar je website.

Door hiermee te “spelen” en de tips ten uitvoer te brengen kun je de SEO score verbeteren. Met een hoge score zal je website hoger in de resultaten van bijvoorbeeld Google verschijnen.

Ben je zelf geen held in het schrijven van pakkende teksten, dan kan ik je in contact brengen met een tekstschrijver en kun je daar je vraag neerleggen om je teksten te laten schrijven.

Afspraken Module

€ 10 per maand

Heb jij een bedrijf waarbij je klanten naar jouw bedrijf toekomen zoals in bijvoorbeeld een kapsalon, schoonheidssalon of fysiotherapie.

Dan is de afspraken module misschien wel een ideale uitkomst voor jouw website.

In het CMS van je website, bepaal jij de dagen en tijden waarop jij of je collega’s beschikbaar zijn. Je voert de verschillende behandelingen in en vervolgens implementeer ik de afspraken module in je website.

Heb je méér dan één locatie, geen probleem. Dan pas ik de module zo aan dat klanten kunnen selecteren in welke locatie ze een afspraak willen maken.

Extra Domein

€ 2,50 per maand

Huur je een website bij huurjewebsite.nl? Dan krijg je één domeinnaam (.nl .be .com of .eu) helemaal gratis!

Maar soms is dat niet genoeg. Bijvoorbeeld als je als ondernemer ook actief bent in andere landen, als je je bedrijf een internationale uitstraling wilt geven of gewoon om te voorkomen dat iemand anders met jouw domein- of bedrijfsnaam aan de haal gaat.

Geen probleem! Ook voor je domeinnamen kun je terecht bij huurjewebsite.nl.

Je mag er zoveel bijbestellen als je wilt. Ik zorg dat ze aan je website worden gekoppeld!

Extra Mailbox

€ 2,50 per maand

Huur je een website bij huurjewebsite.nl? Dan krijg je één mailbox helemaal gratis!

Maar soms is dat niet genoeg. Bijvoorbeeld als je collega’s hebt! Die willen waarschijnlijk ook graag kunnen mailen, vanaf een eigen mailadres. Of je wilt bepaalde e-mails scheiden, denk aan administratie@jouwdomeinnaan.nl of helpdesk@jouwdomeinnaan.nl.

Geen probleem! Ook voor extra mailboxen kun je terecht bij huurjewebsite.nl.

Je mag er zoveel bijbestellen als je wilt. Ik regel het voor je!