Ben jij een startende ondernemer of heb je een website waar je niet tevreden over bent?

Dan kan ik je helpen, mijn naam is Sander. Met mijn concept Huur je Website, realiseer ik een nieuwe professionele webwinkel voor jouw bedrijf op basis van een eigen “template” compleet met het CMS WordPress, een domein, hostingpakket, mailbox en SSL certificaat.

In vier stappen gaan we samen werken van een demo webwinkel naar een definitieve webwinkel om jouw producten te kunnen verkopen. Ik ga de domeinnaam claimen of verhuizen, richt het hostingpakket met SSL beveiligingscertificaat in en creëer een mailbox.

Vervolgens pas ik de laatste zaken aan in de demo webwinkel, zodat deze omgezet kan worden naar de definitieve huur webwinkel. Hierbij kun je denken aan het aanpassen van kleuren, het toevoegen van je logo en je zakelijke gegevens vermelden.

Als dit gedaan is ontvang ik graag de informatie over de categorieën en eerste 10 producten die je wilt plaatsen op je website, het invoeren hiervan verzorg ik voor je. Op het moment dat dit vervolgens is gebeurd en jij nog een laatste controle hebt uitgevoerd ga ik de webwinkel LIVE zetten.

Vervolgens nodig ik natuurlijk Google uit om je website te bezoeken, binnen enkele dagen tot weken ga je dan verschijnen in de zoekresultaten.